Pe cine ar salva Putin de la înec, pe Poroshenko sau pe Erdogan?

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a fost pus joi, în timpul sesiunii anuale de întrebări-răspunsuri cu cetăţenii ruşi, numită „Linia directă", în faţa unei alegeri dificile: o fată de 12 ani l-a întrebat pe cine ar salva mai întâi de la înec, pe preşedintele Turciei, Recep Erdogan, sau pe cel al Ucrainei, Petro Poroshenko, informează agenţiile ruse de presă. Putin a recunoscut că întrebarea l-a pus, cu adevărat, în dificultate, notează Gândul.

9198 afișări
Imaginea articolului Pe cine ar salva Putin de la înec, pe Poroshenko sau pe Erdogan?

Pe cine ar salva Putin de la înec, pe Poroshenko sau pe Erdogan?

Varia Kuzneţova, în vârstă de 12 ani, l-a pus pe Putin în dificultate, atunci când l-a întrebat ce ar face dacă Erdogan şi Poroshenko ar fi în pericol să se înece şi pe cine ar salva prima dată. Vladimir Putin a recunoscut că adolescenta a reuşit să-l pună în dificultate, informează Gândul.

„Dacă cineva decide să se înece, el nu mai poate fi salvat. Sigur că noi suntem gata să întindem o mână de ajutor şi de prietenie oricărui partener al nostru, evident dacă acesta doreşte“, a fost replica lui Putin.

Acesta a ţinut să menţioneze că, pentru el, Turcia este o ţară prietenă, în ciuda problemelor care există cu unii dintre oamenii politici care nu se comportă aşa cum ar trebui.

Conflictul dintre Rusia şi Turcia a escaladat începând de anul trecut, atunci când Turcia a doborât un bombardier rusesc la graniţa cu Siria, motivând că acesta îi încălcase graniţa fără permisiune. Rusia se află în relaţii tensionate şi Ucraina, din cauza situaţiei încordate din teritoriu.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici