Pentagonul a obţinut o înregistrare video cu un militar american ţinut ostatic de talibanii afgani - VIDEO

Armata americană a obţinut o înregistrare video cu militarul Bowe Bergdahl, răpit în Afganistan, în iunie 2009, de membri ai reţelei talibane Haqqani, anunţă oficiali de la Pentagon citaţi de CNN.

373 afișări
Imaginea articolului Pentagonul a obţinut o înregistrare video cu un militar american ţinut ostatic de talibanii afgani - VIDEO

Pentagonul a obţinut o înregistrare video cu un militar american ţinut ostatic de talibanii afgani - VIDEO (Imagine: Arhiva AFP/ Mediafax Foto)

În înregistrare, militarul american pare să aibă probleme de sănătate din cauza efectelor captivităţii.

Crucea Roşie a înmânat familiei militarului o scrisoare de la acesta în decembrie 2013.

Înregistrarea cu sergentul Bowe Bergdahl, singurul militar american ţinut ostatic în prezent, a fost trimisă la o ambasadă a Statelor Unite din Orientul Mijlociu, fiind o dovadă că acesta este încă în viaţă.

Talibanii s-au oferit să îl elibereze pe Bergdahl în schimbul a cinci suspecţi de terorism deţinuţi în penitenciarul american de la Guantanamo Bay. Serviciile de spionaj americane cred că Bergdahl, dispărut în Afganistan în 2009, este ţinut ostatic în Pakistan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici