Persoana care a postat online imaginile cu racheta care loveşte avionul ucrainean a fost arestată - FARS NEWS

O persoană care a postat online imaginile cu momentul în care avionul ucrainean este lovit de o rachetă, în Iran, săptămâna trecută, a fost arestată de Gardienii Revoluţiei, a anunţat agenţia de ştiri semi-oficială FARS, transmite Reuters.

11149 afișări
Imaginea articolului Persoana care a postat online imaginile cu racheta care loveşte avionul ucrainean a fost arestată - FARS NEWS

Person who posted video of missile striking Ukrainian airliner has been taken into custody - Fars news

Agenţia de ştiri semi-oficială FARS a mai transmis că rezultatele investigaţiei vor fi prezentate publicului, fără a mai oferi şi alte detalii, informează Reuters.

Gardienii Revoluţiei şi-au asumat responsabilitatea pentru atacul cu rachete care a doborât avionul ucrainean, toţi cei 176 de oameni aflaţi la bord pierzându-şi viaţa în urma tragediei aviatice.

Potrivit unei noi înregistrări video publicată de jurnaliştii de la The New York Times, avionul de pasageri ucrainean a fost lovit de două rachete.

Citeşte continuarea...

„ The New York Times a verificat imaginile surprinse de un sistem video de monitorizare care arată, pentru prima dată, că două rachete au lovit avionul care efectua Cursa 752 a companiei Ukraine International Airlines pe 8 ianuarie. Rachetele au fost lansate dintr-un punct situat la 13 kilometri de avion”, a transmis publicaţia din SUA. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici