Persoane de sex feminin plănuiesc un marş împotriva lui Trump, la o zi după punerea sa în funcţie

Un grup de femei din SUA organizează un marş împotriva lui Donald Trump, în capitala Washington D.C., la o zi după ce actualul preşedinte ales al americanilor va fi pus în funcţie, informează site-ul ziarului Chicago Tribune.

354 afișări
Imaginea articolului Persoane de sex feminin plănuiesc un marş împotriva lui Trump, la o zi după punerea sa în funcţie

Persoane de sex feminin plănuiesc un marş împotriva lui Trump, la o zi după punerea sa în funcţie (Imagine: Facebook)

Marşul Femeilor, aşa cum este numită această acţiune, a luat fiinţă ca urmare a rezultatelor alegerilor, în mod special printre femeile ce au fost nemulţumite de candidatul ales.

Iniţial a fost lansat un mesaj care solicita cetăţenilor americani ce se opun rezultatelor alegerilor să se mobilizeze. Peste 100.000 de persoane au dat curs invitaţiei online.

Organizatorii permit participarea tuturor persoanelor, indiferent de genul acestora, care susţin drepturile femeilor din SUA.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici