Personalul companiei aeriene EasyJet Franţa va fi în grevă miercuri şi joi

Compania aeriană EasyJet a decis anularea a 30 la sută din zborurile programate miercuri în Franţa, din cauza unei noi greve de două zile a însoţitorilor de bord.

117 afișări
Imaginea articolului Personalul companiei aeriene EasyJet Franţa va fi în grevă miercuri şi joi

Personalul companiei aeriene EasyJet Franţa va fi în grevă miercuri şi joi (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Sindicatele protestează astfel faţă de instabilitatea situaţiei companiei aeriene şi faţă de diminuarea cu 25 la sută a cuantumului bonusurilor anuale.

Greva este programată în intervalul 31 decembrie - 1 ianuarie.

Şaptezeci de curse aeriene vor fi anulate miercuri, toate în Franţa. Zborurile care vor fi anulate pe 1 ianuarie nu au fost încă anunţate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici