Peste 100 de morţi, în urma precipitaţiilor abundente din Brazilia - VIDEO, GALERIE FOTO

102 persoane au murit în Brazilia din cauza precipitaţiilor abundente înregistrate începând de luni seară la Rio de Janeiro, au anunţat miercuri pompierii.

60 afișări
Imaginea articolului Peste 100 de morţi, în urma precipitaţiilor abundente din Brazilia - VIDEO, GALERIE FOTO

Peste 100 de morţi, în urma precipitaţiilor abundente din Brazilia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Precedentul bilanţ provizoriu prezentat marţi seara informa despre moartea a 98 de persoane.

Potrivit pompierilor, în oraşul Rio au fost înregistrate 37 de victime, dar numărul cel mai mare de morţi (53) a fost semnalat în Niteroi, situat de celaltă parte a golfului Rio.

Majoritatea victimelor au fost îngropate în alunecările de teren care au avut loc în satele situate pe coline.

Potrivit autorităţilor, Rio de Janerio a asistat începând de luni la cele mai puternice precipitaţii din ultimii 44 de ani, care au provocat o stare de panică în acest oraş de 11 milioane de locuitori.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici