Peste 140 de dispăruţi în Marea Mediterană, după naufragiul unei ambarcaţiuni cu imigranţi

Un tânăr gambian salvat marţi din mare a povestit că a plecat din Libia la bordul unei ambarcaţiuni în care se mai aflau alţi 146 de pasageri care acum sunt daţi dispăruţi, a anunţat Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi al ONU, citat de Le Figaro.

177 afișări
Imaginea articolului Peste 140 de dispăruţi în Marea Mediterană, după naufragiul unei ambarcaţiuni cu imigranţi

Peste 140 de dispăruţi în Marea Mediterană, după naufragiul unei ambarcaţiuni cu imigranţi

Plecat duminică sau luni din oraşul Sabratah, adolescentul a fost salvat de o navă militară spaniolă aparţinând operaţiunii europene Sophia şi a fost spitalizat pe perioada nopţii pe insula italiană Lampedusa, cea mai apropiată de coastele africane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici