Peste 180 de persoane suspecte de Covid-19, după ce au încălcat restricţiile şi au participat la o slujbă religioasă în California

Peste 180 de persoane, care au încălcat restricţiile impuse de autorităţile din California şi au participat la o slujbă religioasă ţinută duminică, au fost anunţate că sunt suspecte de a fi infectate cu noul coronavirus după ce unul dintre participanţi a testat pozitiv pentru Covid-19, scrie Daily Mail.

2036 afișări
Imaginea articolului Peste 180 de persoane suspecte de Covid-19, după ce au încălcat restricţiile şi au participat la o slujbă religioasă în California

Peste 180 de persoane suspecte de Covid-19, după ce au încălcat restricţiile şi au participat la o slujbă religioasă în California

Celor aproximativ 200 de persoane care au participat la slujba de duminică în oraşul Butte din statul california, li s-a spus să se auto-carantineze după ce au intrat în contact cu o persoană infectată.

Pastorul bisericii a ţinut slujba de duminica trecută, deşi ştia că încalcă restricţiile impuse de autorităţi, acestea interzicând adunările publice.

Unul dintre cei peste 180 de enoriaşi, care a participat la slujbă, a aflat a doua zi că este infectat cu noul coronavirus.

„Împreună cu congregaţia noastră, am luat o decizie de a ţine slujbă de Ziua Mamei. Unul dintre participanţii, care nu au avut simptome în acea zi, s-a trezit a doua zi dimineaţă şi s-a simţit foarte rău aşa că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe 11 mai i s-a făcut testul pentru Covid-19 şi pe 13 a primit rezultatul pozitiv”, a scris pe Facebook, pastorul Mike Jacobsen, cel care a ţinut slujba.

Toţi cei care au participat la slujbă sunt contactaţi de autorităţi pentru a putea fi testaţi pentru Covid-19.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici