Peste 250 de imigranţi sunt dispăruţi în sudul Mării Mediterane după două naufragii

Peste 250 de imigranţi africani sunt dispăruţi în Marea Mediterană, existând temeri că s-au înecat, după răsturnarea a două ambarcaţiuni, anunţă Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiaţi, citat de postul France24.

615 afișări
Imaginea articolului Peste 250 de imigranţi sunt dispăruţi în sudul Mării Mediterane după două naufragii

Peste 250 de imigranţi sunt dispăruţi în sudul Mării Mediterane după două naufragii (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Cinci cadavre au fost găsite plutind vineri în sudul Mării Mediterane. O ambarcaţiune a organizaţiei spaniole Proactiva Open Arms a descoperit două ambarcaţiuni răsturnate în apropiere.

Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiaţi (UNHCR) a exprimat "preocupare" profundă în legătură cu soarta a peste 250 de imigranţi dispăruţi în largul Libiei.

Conform unor surse, două ambarcaţiuni gonflabile în care se aflau câte 120-140 de imigranţi s-au răsturnat în Mediterană, în largul Libiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici