Peste 500 de deţinuţi, infectaţi cu coronavirus. Autorităţile se tem de izbucnirea unor noi focare: nouă oficiali şi doi şefi de penitenciare au fost demişi

  • Peste 500 de deţinuţi s-au îmbolnăvit, iar autorităţile chineze se tem să nu izbucnească noi focare.
  • Nouă oficiali de rang înalt şi doi şefi de penitenciare au fost demişi.
  • Guvernul de la Beijing a trimis deja o echipă de specialişti în provincia Shandong pentru a analiza situaţia şi pentru a realiza un raport complet.
2679 afișări
Imaginea articolului Peste 500 de deţinuţi, infectaţi cu coronavirus. Autorităţile se tem de izbucnirea unor noi focare: nouă oficiali şi doi şefi de penitenciare au fost demişi
Autorităţile chineze au descoperit noi focare de infecţie cu coronavirus. Peste 500 de noi cazuri au fost descoperite în mai multe închisori din provinciile Hubei, Shandong şi Zhejiang.
 
Potrivit DailyMail peste 500 de deţinuţi s-au îmbolnăvit, iar autorităţile chineze se tem să nu izbucnească noi focare. Nouă oficiali de rang înalt şi doi şefi de penitenciare au fost demişi pentru că nu au informat şi nu au ştiu cum să gestioneze situaţia.
 
Guvernul de la Beijing a trimis deja o echipă de specialişti în provincia Shandong pentru a analiza situaţia şi pentru a realiza un raport complet.
 
China continentală a înregistrat joi 889 de noi cazuri de infecţie cu coronavirus. Numărul total al persoanelor infectate a ajuns astfel la 75.465. Numărul de decese în China continentală a ajuns la 2.236, cu 118 mai multe cazuri decât în ziua precedentă. 
 
Autorităţile au anunţat că 115 persoane au murit în cursul zilei de joi, 99 dintre acestea fiind în Wuhan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici