Peste 9.800 de infectări în ultimele 24 ore au fost raportate. A devenit una dintre cele mai afectate ţări de COVID-19

În India, în ultimele 24 de ore au fost raportate peste 9.800 de cazuri cu noul coronavirus, depâşind astfel Italia la numărul de infectări, inforează presa locală.

4054 afișări
Imaginea articolului Peste 9.800 de infectări în ultimele 24 ore au fost raportate. A devenit una dintre cele mai afectate ţări de COVID-19

Peste 9.800 de infectări în ultimele 24 ore au fost raportate. A devenit una dintre cele mai afectate ţari de COVID-19

 

Conform presei din India, Ministerul Sănătăţii din India a declarat că au fost raportate 9.887 de cazuri noi diagnosticate în ultimele 24 de ore. Totalul infectărilor a ajuns în această ţară la 236.657 de cazuri confirmate.

Majoritatea noilor cazuri raportate au fost în zonele rurale ale Indiei, după ce sute de mii de muncitori zilieri au părăsit oraşele plasate în carantină pentru a se întoarce în satele lor natale şi au rămas fără locuri de muncă în timpul pandemiei, relatează AS
 
Guvernul federal indian a început să relaxeze în ultimele săptămâni măsurile de izolare, cu scopul repornirii economiei. De asemenea, autorităţile au ridicat restricţiile cu privire la ieşirea din oraşe, fapt ce a dus la crearea unor cozi imense la punctele de controale sanitare. Călătoriile rutiere, feroviare şi aeriene au fost şi ele reluate.
 
Restricţiile au rămas însă în vigoare în zonele de mare risc, în timp ce pieţele, magazinele şi companiile industriale au primit permisiunea de a îşi relua activităţile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici