Peter Szijjarto: Imperiul Soros intensifică presiunile împotriva Ungariei

Peter Szijjarto, ministrul de Externe al Ungariei, a declarat, joi, că ”imperiul Soros” intensifică presiunile asupra Ungariei, adăugând că Guvernul de la Budapesta va rezista în faţa oricăror presiuni externe, relatează agenţia MTI.

941 afișări
Imaginea articolului Peter Szijjarto: Imperiul Soros intensifică presiunile împotriva Ungariei

Peter Szijjarto: Imperiul Soros intensifică presiunile împotriva Ungariei

”Bruxellesul continuă să îşi arate dispreţul faţă de poporul Ungariei şi faţă de voinţa lui. Comisia de Libertăţi civile a Parlamentului European urmează să prezinte joi raportul Soros privind Ungaria. Bruxellesul a avut nevoie de doar patru zile de la alegeri pentru a lansa un nou atac împotriva Ungariei”, a declarat oficialul ungar.

De asemenea, Szijjarto a afirmat că în cadrul campaniei electorale au avut loc ”o serie de încercări de a influenţa afacerile interne” ale Ungariei, însă a adăugat că aceste eforturi ale ”imperiului Soros” au primit ”răspunsul ferm” al alegătorilor.

”Politica anti-imigraţie pentru protejarea suveranităţii Ungariei va continua să fie prioritatea Guvernului, indiferent de atacurile lansate asupra noastră”, a adăugat ministrul de Externe al Ungariei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici