Petiţie pentru interzicerea accesului lui Viktor Ianukovici în SUA şi Uniunea Europeană

O petiţie în vederea instituirii de sancţiuni împotriva liderului ucrainean Viktor Ianukovici a fost iniţiată ca urmare a suspendării de către Guvernul de la Kiev a procesului de apropiere faţă de Uniunea Europeană, relatează Interfax Ucraina, în pagina electronică.

331 afișări
Imaginea articolului Petiţie pentru interzicerea accesului lui Viktor Ianukovici în SUA şi Uniunea Europeană

Petiţie pentru interzicerea accesului lui Viktor Ianukovici în SUA şi Uniunea Europeană (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Iniţiatorii acesteia propun interzicerea accesului pe teritoriul SUA şi al UE al preşedintelui şi membrilor Guvernului, precum şi îngheţarea conturilor bancare ale companiilor cu care aceştia au legătură.

"Preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, şi conducerea ţării refuză poporului ucrainean perspectiva apropierii de civilizaţia occidentală", afirmă textul, care este disponibil inclusiv pe site-ul Casei Albe, la secţiunea petiţii.

Casa Albă va examina petiţia în cazul în care aceasta va strânge cel puţin 100.000 de semnături în 30 de zile.

În mai puţin de două zile, documentul a strâns mai mult de 50.000 de semnături.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici