Petro Poroşenko promite organizarea de alegeri parlamentare anticipate în toamnă

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, a promis vineri convocarea de alegeri legislative anticipate în toamnă, în speranţa că vor fi învinse forţele politice care îi susţin pe separatiştii proruşi.

191 afișări
Imaginea articolului Petro Poroşenko promite organizarea de alegeri parlamentare anticipate în toamnă

Petro Poroşenko promite organizarea de alegeri parlamentare anticipate în toamnă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La toamnă, Ucraina va avea un nou Parlament", a declarat Poroşenko într-un interviu acordat televiziunilor ucrainene.

"Nu putem lucra cu un Parlament în care jumătate dintre deputaţi nu consideră republicile populare proclamate la Doneţk şi Lugansk drept organizaţii teroriste", a subliniat liderul de la Kiev.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici