Philip Hammond, minstrul britanic al Finanţelor: "Marea Britanie va respecta obligaţiile UE şi vrea consolidarea relaţiilor cu partenerii mondiali"

Marea Britanie îşi va respecta obligaţiile care decurg din tratatele Uniunii Europene, în timp ce încearcă să consolideze legăturile comerciale cu partenerii mondiali, a declarat vineri minstrul britanic al Finanţelor, Philip Hammond, citat de Reuters online.

1207 afișări
Imaginea articolului Philip Hammond, minstrul britanic al Finanţelor: "Marea Britanie va respecta obligaţiile UE şi vrea consolidarea relaţiilor cu partenerii mondiali"

"Bineînţeles că vrem să ne consolidăm legăturile comerciale cu numeroşi parteneri pe care îi avem în întreaga lume, dar suntem foarte atenţi la obligaţiile noastre care decurg din tratat şi le vom urma cu precizie", a declarat Philip Hammond, în faţa reporterilor care au sosit la Bruxelles la o întâlnire a miniştrilor de Finanţe din UE.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici