Pierre Moscovici: Grecia nu va avea nevoie de prelungirea actualului program de asistenţă financiară

Grecia nu va avea nevoie de un nou program de asistenţă financiară internaţională după expirarea celui actual, în august, a declarat joi, la Atena, Pierre Moscovici, comisarul european pentru Afaceri Economice şi Financiare, informează site-ul agenţiei Reuters.

630 afișări
Imaginea articolului Pierre Moscovici: Grecia nu va avea nevoie de prelungirea actualului program de asistenţă financiară

Pierre Moscovici: Grecia nu va avea nevoie de prelungirea actualului program de asistenţă financiară

"Nu va exista un nou program, nu va fi al patrulea plan de salvare ori altceva", a declarat Pierre Moscovici după întrevederea pe care a avut-o cu premierul Greciei, Alexis Tsipras.

Întrebat dacă până în august vor fi stabilite măsuri pentru reducerea datoriei Greciei, Moscovici a explicat: "Cred că în iunie trebuie să existe un acord complet despre modul în care încheiem programul de asistenţă financiară şi despre modul în care putem gestiona măsuri pe termen mediu de relaxare a datoriei".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici