Piloţii Ryanair din cinci ţări vor organiza o grevă de 24 de ore în data de 28 septembrie

Piloţii companiei aeriene Ryanair din Belgia, Italia, Olanda, Portugalia şi Spania vor organiza o grevă de 24 de ore în data de 28 septembrie pentru a pune presiune pe companie să accepte contracte induviduale la nivel local, relatează Reuters.

2724 afișări
Imaginea articolului Piloţii Ryanair din cinci ţări vor organiza o grevă de 24 de ore în data de 28 septembrie

Piloţii Ryanair din cinci ţări vor organiza o grevă de 24 de ore în data de 28 septembrie

Piloţii doresc ca angajaţii din fiecare ţară să îşi poată negocia un contract la nivel naţional. De asemenea, piloţii protestează pentru salarii mai mari şi condiţii mai bune de muncă.

„Este momentul ca reprezentanţii companiei să accepte renegocierea contractelor sub condiţiile locale”, a declarat Didier Lebbe, purtătorul de cuvânt al Uniunii Piloţilor din Belgia.

„Compania Ryanair trebuie să îşi schimbe modul de tratare a angajaţilor”, a adăugat acesta.

Piloţii belgieni au anunţat că toate zborurile de pe două aeroporturi din Belgia vor fi anulate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici