Pisicile dintr-un oraş german vor putea fi lăsate afară după o izolare care a durat 3 luni

Proprietarii de pisici dintr-un oraş german vor putea să îşi lase animalele să iasă afară pentru prima dată în ultimele trei luni, după ce autorităţile au ridicat o decizie de izolare specială, anunţă BBC.

806 afișări
Imaginea articolului Pisicile dintr-un oraş german vor putea fi lăsate afară după o izolare care a durat 3 luni

Pisicile dintr-un oraş german vor putea fi lăsate afară după o izolare care a durat 3 luni

În luna mai, locuitorilor din Walldorf, oraş în sud-vestul ţării, li s-a impus să îşi ţină pisicile în casă pentru a proteja o pasăre pe cale de dispariţie.

Pisicile puteau să se iasă afară doar dacă erau ţinute în lesă cu o lungime maximă de doi metri.

Autorităţile au încercat astfel să protejeze populaţia locală de ciocârlie cu creastă, afirmând că specia este pe cale de dispariţie în landul Baden-Württemberg şi în întreaga Germanie.

Conform autorităţilor, în Walldorf au mai rămas doar trei perechi de păsări.

De luni, însă, pisicile vor putea din nou să umble libere, după ce autorităţile au anunţat că vor ridica restricţia cu două săptămâni mai devreme decât se aşteptau.

Păsările care au eclozat în primăvară sunt considerate acum ca fiind suficient de dezvoltate şi mai puţin vulnerabile la atacuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pisici,
izolare,
germania

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici