"Plecaţi înapoi în ţările voastre!" SCANDALUL provocat în tramvai de o femeie cu un copil în braţe - VIDEO

Comportamentul pe care o femeie cu un copil în braţe l-a avut într-un mijloc de transport în comun i-a şocat pe ceilalţi pasageri şi a dus la arestarea femeii.

6967 afișări
Imaginea articolului "Plecaţi înapoi în ţările voastre!" SCANDALUL provocat în tramvai de o femeie cu un copil în braţe - VIDEO

"Plecaţi înapoi în ţările voastre!" SCANDALUL provocat în tramvai de o femeie cu un copil în braţe

Pasagerii tramvaiului care circulă pe ruta Crydon -Wimbledon din Marea Britanie au avut parte de o scenă neobişnuită pentru peisajul urban englezesc, scrie dailymail.co.uk.

O femeie în vârstă de 34 de ani, enervată de prezenţa oamenilor de culoare din tramvai, începe să îi jignească pe cei care, potrivit spuselor ei, nu sunt englezi.

Scena a fost cu atât mai şocantă, cu cât aceasta ţinea în braţe un copil mic. Tânăra se arata deranjată de "invazia" de negri de pe teritoriul Marii Britanii şi le cere tuturor să se întoarcă în ţările de provenienţă.

Remarcile maliţioase ale femeii au reuşit să enerveze câteva persoane de culoare, urmând un schimb de replici destul de dur pe această temă. În tot acest timp, copilul femeii se află în braţele acesteia, cu o jucărie în mână.

Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul mobil, filmarea ajungând pe Youtube, unde în doar câteva zile a reuşit să strângă peste două milioane de vizualizări.

Poliţia britanică a transportului a declarat că filmuleţul a ajuns în atenţia lor şi că pe baza imaginilor vor începe o investigaţie în acest caz. Autorităţile spun că vor face tot posibilul ca pe viitor să fie evitate astfel de incidente, intensificând patrularea în mijloacele de transport în comun din Marea Britanie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici