Poliţia a arestat un suedez în urma exploziei la un sediu al Agenţiei fiscale din Copenhaga

Poliţia daneză a arestat miercuri un cetăţean suedez în vârstă de 22 de ani şi a emis mandat internaţional de arestare pe numele unui conaţional al acestuia, cei doi fiind suspectaţi că ar fi implicaţi în explozia produsă săptămâna trecută în faţa unui sediu din Copenhaga al Agenţiei fiscale daneze.

129 afișări
Imaginea articolului Poliţia a arestat un suedez în urma exploziei la un sediu al Agenţiei fiscale din Copenhaga

Poliţia a arestat un suedez în urma exploziei la un sediu al Agenţiei fiscale din Copenhaga

O persoană a fost rănită uşor în urma exploziei de săptămâna trecută, care a distrus uşile şi ferestrele intrării principale în clădirea situată în apropiere de centrul oraşului, relatează agenţia de ştiri Reuters.

Autorităţile daneze au comunicat că explozia nu a fost un accidentală, ci a fost vorba de un atac deliberat.

Poliţia nu a indicat dacă acest caz are legătură cu o explozie produsă patru zile mai târziu la o staţie de poliţie aflată în apropiere, însă a precizat că în ambele cazuri au fost folosite materiale explozive de uz industrial, informează postul Deutsche Welle.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma exploziei produse sâmbătă la o secţie de poliţie din zona Norrebro a capitalei daneze.

Taguri:
danemarca,
poliţie,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici