Poliţia a deschis o anchetă în cazul unei românce ucisă în Marea Britanie

Poliţia britanică a deschis o anchetă pentru crimă în cazul româncei de 28 de ani care a fost găsită moartă la o adresă din Skegness, Marea Britanie, informează cotidianul Daily Mail pe pagina electronică.

2611 afișări
Imaginea articolului Poliţia a deschis o anchetă în cazul unei românce ucisă în Marea Britanie

Poliţia a deschis o anchetă în cazul unei românce ucisă în Marea Britanie (Imagine Bogdan Maran / Mediafax Foto)

Corpul neînsufleţit al tinerei a fost găsit vineri la o adresă din Skegness, aceasta a fost văzută ultima oară în viaţă miercuri, două zile mai târziu fiind dată dispărută.

Agenţii de poliţie au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului unde au găsit tânăra decedată, au declarat mai mulţi martori.

Un bărbat de 29 de ani din Skegness a fost arestat pentru omucidere în legătură cu acest caz.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici