Poliţia a emis un mandat de reţinere pentru un suspect în cazul atacului terorist de la Paris

Poliţia franceză a emis un mandat de reţinere pentru un al doilea suspect în cazul incidentului terorist de la Paris, care s-a soldat cu decesul unui agent de poliţie şi rănirea altor doi, potrivit unui document obţinut de agenţia de ştiri Reuters.

382 afișări
Imaginea articolului Poliţia a emis un mandat de reţinere pentru un suspect în cazul atacului terorist de la Paris

Poliţia a emis un mandat de reţinere pentru un suspect în cazul atacului terorist de la Paris

Mandatul de reţinere indică faptul că suspectul a sosit cu trenul în Franţa, venind din Belgia.

Direcţia antiteroristă a Parchetului din Paris a preluat investigaţia în cazul incidentului armat produs joi seară în centrul Parisului, soldat cu moartea unui poliţist şi a atacatorului.

"Direcţia antiteroristă a Parchetului din Paris a fost sesizată în cazul atacului de pe Bulevardul Champs-Elysées, soldat cu moartea unui agent de poliţie", au transmis autorităţile franceze, potrivit postului Europe 1.

Conform Ministerului de Interne, o maşină a oprit în dreptul unui vehicul al poliţiei, iar un individ a deschis focul cu o armă automată spre poliţişti. În schimbul de focuri care a urmat au murit un poliţist şi atacatorul.

Presupusul autor al atacului armat comis joi seară în centrul oraşului Paris era vizat de o investigaţie antiteroristă, anunţă surse din cadrul poliţiei citate de cotidianul Le Figaro.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici