Poliţia anchetează cinci atacuri armate în Maryland, dintre care unul în apropierea sediului NSA

Autorităţile din statul american Maryland analizează posibilitatea ca cinci atacuri armate care au avut loc recent în acest stat, inclusiv unul în apropiere de sediul Agenţiei de Securitate Naţional (NSA), marţi, să fie legate între ele, relatează NBC, în pagina electronică.

314 afișări
Imaginea articolului Poliţia anchetează cinci atacuri armate în Maryland, dintre care unul în apropierea sediului NSA

Poliţia anchetează cinci atacuri armate în Maryland, dintre care unul în apropierea sediului NSA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Marţi seara, televiziunea WBAL-TV din Baltimore a anunţat că împuşcăturile care au avut loc în comitatele Howard, Prince George şi Anne Arundel în ultima săptămână ar putea avea legătură între ele. Alte două incidente similare au fost anunţate luni, unul la un magazin Wal-Mart în Laurel şi celălalt la AMC Theater din Columbia.

Marţi, în jurul orei locale 15.00 (22.00 ora României), doi bărbaţi au fost împuşcaţi în apropiere de autostrăzii Interstate 95, gloanţele fiind trase cel mai probabil din pădurea din apropiere. Starea lor de sănătate nu este gravă. După două ore, poliţia ancheta o informaţie potrivit cărora au fost trase focuri de armă în apropierea sediului NSA din Fort Meade.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a anunţat că NSA investighează pagubele produse la una dintre clădirile sale, provocate probabil de focuri de armă. Nimeni nu a fost însă rănit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici