Poliţia belgiană a reţinut 12 persoane suspectate de legături cu atacurile de la Bruxelles din 2016

Cele douăsprezece persoane au fost reţinute în urma mai multor raiduri efectuate marţi în capitala Belgiei în cadrul anchetei privind atacurile teroriste de la Bruxelles din data de 22 martie 2016, potrivit site-ului postului France 24.

194 afișări
Imaginea articolului Poliţia belgiană a reţinut 12 persoane suspectate de legături cu atacurile de la Bruxelles din 2016

Poliţia belgiană a reţinut 12 persoane suspectate de legături cu atacurile de la Bruxelles din 2016

Poliţia a descins la 14 adrese din oraş, suspecţii fiind reţinuţi pentru a fi audiaţi, urmând ca judecătorul care se ocupă de investigaţie să decidă dacă este necesară arestarea lor.

Atentatele de la Aeroportul Zavantem şi staţia de metrou Maalbeek din Bruxelles s-au soldat cu 32 de morţi şi peste 200 de răniţi. Atacurile sinucigaşe, care au fost revendicate de organizaţia extremistă Stat Islamic, au fost efectuate de celula teroristă care a pus la cale şi atentatele de la Paris din noiembrie 2015.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici