Poliţia din Australia a confiscat aproape 700 de kilograme de cocaină din coca unui iaht

Autorităţile au confiscat drogurile cu o valoare estimată de 186 de milioane de dolari, care erau ascunse în corpul unui iaht aflat la circa 100 de kilometri nord de Sydney, arestând şi trei indivizi despre care se crede că au legătură cu traficanţi din Tahiti, informează postul France 24.

326 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Australia a confiscat aproape 700 de kilograme de cocaină din coca unui iaht

Poliţia din Australia a confiscat aproape 700 de kilograme de cocaină din coca unui iaht

Operaţiunea poliţiei din Australia s-a desfăşurat în cooperare cu autorităţile din Tahiti, loc pe unde ambarcaţiunea a trecut înainte de a intra în apele teritoriale australiene.

Un oficial din cadrul poliţiei australiene a anunţat că au fost emise mandate de arestare şi în Thailanda, în legătură cu acest caz.

Captura este una dintre cele mai mari din cursul acestui an în Australia. În luna august, forţele navale franceze au interceptat un iaht care se îndrepta spre Australia, la bordul căruia se aflau 1,46 de tone de cocaină.

Cei trei indivizi arestaţi au cetăţenie australiană şi vor rămâne în stare de arest până în luna ianuarie, fiind inculpaţi pentru trafic de droguri, au anunţat autorităţile, potrivit site-ului postului ABC.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici