Poliţia franceză a reţinut un bărbat ce ar avea legătură cu atacul de pe Champs-Elysees

Poliţia franceză a întreprins marţi trei operaţiuni antiteroriste, în urma cărora au reţinut un bărbat care ar avea legătură cu un atac ce a avut loc în aprilie pe Champs-Elysees. Atunci un poliţist a decedat şi alte trei persoane au fost rănite, informează Le Figaro.

257 afișări
Imaginea articolului Poliţia franceză a reţinut un bărbat ce ar avea legătură cu atacul de pe Champs-Elysees

Poliţia franceză a reţinut un bărbat ce ar avea legătură cu atacul de pe Champs-Elysees

Potrivit presei locale, Brigada de cercetare şi intervenţie şi Direcţia generală pentru securitatea internă a efectuat marţi trei operaţiuni antiteroriste în Franţa.

Prima a avut loc în suburbia pariziană Seine-Saint-Denis, în cadrul anchetei atacului de pe Champs-Elysées. Un bărbat ce ar avea legături cu Karim Cheurfi, presupusul autor, a fost reţinut şi se află în custodia poliţiei.

Celelalte două operaţiuni aveau legătură cu alte două dosare judiciare.

În luna aprilie, o maşină a oprit în dreptul unui vehicul al poliţiei, iar un individ a deschis focul cu o armă automată spre poliţişti. În schimbul de focuri care a urmat au murit un poliţist şi atacatorul. Direcţia antiteroristă a Parchetului din Paris a preluat investigaţia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici