Poliţia germană îşi apără forţele de ordine după abuzul unor imigranţi - VIDEO

Poliţia germană apără modul în care forţele de ordine au gestionat un incident în cursul căruia un autobuz, în care se aflau solicitanţi de azil, a fost blocat de mulţime în faţa unei case pentru refugiaţi, relatează AP.

4567 afișări
Imaginea articolului Poliţia germană îşi apără forţele de ordine după abuzul unor imigranţi - VIDEO

Poliţia germană îşi apără forţele de ordine după criticile legate de abuzul unor imigranţilor (Imagine: handelsblatt.com)

Politicieni germani au condamnat acest incident, care a avut loc joi la Clausnitz, o localitate situată la sud de Dresda.

O înregistrare video, publicată vineri, surprinde migranţi plângând în timp ce mulţimea striga "Noi suntem poporul!" şi "Plecaţi acasă!".

O a doua înegistrare video a declanşat acest val de critici la adresa poliţiei. În imagini pare că un poliţist ia un băiat din autobuz şi-l târăşte în casa pentru refugiaţi.

Comandantul poliţiei din Chemnitz Uwe Reissmann a declarat că forţele de ordine nu au avut suficienţi ofiţeri care să ţină protestatarii la distanţă de autobuz şi că au considerat că era necesar să-i conducă rapid în clădire pe migranţi - care nu voiau să coboare din vehicul, iar doi dintre aceştia au făcut gesturi provocatoare.

"Simpla folosire a forţei" a fost necesară în trei cazuri, a declarat sâmbătă Reissmann.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici