Poliţia londoneză lansează un apel pentru găsirea a 17 infractori străini, între care şi români

Poliţia londoneză a lansat miercuri un apel pentru găsirea a 17 suspecţi străini "periculoşi", între care şi patru români, care s-ar ascunde în Marea Britanie, relatează BBC News Online.

224 afișări
Imaginea articolului Poliţia londoneză lansează un apel pentru găsirea a 17 infractori străini, între care şi români

Poliţia Metropolitană lansează un apel pentru găsirea a 17 infractori străini, între care şi români (Imagine: Shutterstock)

Aceasta este a patra oară când divizia pentru extrădări a Poliţiei Metropolitane lansează un apel în acest sens. În urma apelurilor anterioare, 20 dintre cei 42 cei mai căutaţi infractori au fost arestaţi.

Dintre cei 17 suspecţi menţionaţi miercuri de poliţie, cei mai mulţi sunt polonezi (opt), urmaţi de români (patru). Ceilalţi sunt doi lituanieni, un leton, un belgian şi un finlandez.

Alexandru Cucu, în vârstă de 27 de ani, este căutat de autorităţile române pentru că a bătut un agent de pază cu o bară de fier. Un alt român este Balint Budi, în vârstă de 25 de ani, căutat pentru trafic de persoane.

Silviu-Bogdan Bruzlea, în vârstă de 27 de ani, este căutat de autorităţile române pentru a ispăşi o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru uciderea unui bărbat cu o bâtă de baseball. Împreună cu alţii, el a lovit în mod repetat victima timp de zece minute. Cel de-al patrulea român este Octavian Medeleanu, în vârstă de 52 de ani, căutat de autorităţile române pentru trafic de persoane.

"Credem că acest persoane sunt periculoase, aşa că scoaterea lor din comunităţile noastre şi aducerea în faţa justiţiei este de o importanţă crucială", a declarat detectivul Peter Rance.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici