Atacurile din Norvegia s-au soldat cu 77 de morţi. Printre persoanele ucise se află şi adolescenta de origine română Holst Karin Elena

Atacurile comise pe 22 iulie în Norvegia s-au soldat cu 77 de morţi, nu cu 76, aşa cum se anunţase până acum, potrivit noii liste cu numele victimelor furnizată vineri de poliţia norvegiană.

941 afișări
Imaginea articolului Atacurile din Norvegia s-au soldat cu 77 de morţi. Printre persoanele ucise se află şi adolescenta de origine română Holst Karin Elena

Atacurile din Norvegia s-au soldat cu 77 de morţi

Poliţia norvegiană a publicat vineri seara o nouă listă, actualizată, a victimelor identificate în mod oficial, bilanţul total fiind de 77 de morţi.

Poliţia din Oslo a explicat diferenţa faţă de bilanţul oficial, care era până acum de 76 de morţi, prin decesul unei persoane care fusese rănită în atacuri.

Şaizeci şi nouă de persoane au fost ucise în atacul armat de pe Insula Utoya, iar opt în explozia unei maşini-capcană în apropierea sediului Guvernului norvegian, în centrul oraşului Oslo.

"În acest moment, nu mai căutăm dispăruţi", a declarat Henning Holtaas, purtătorul de cuvânt al poliţiei norvegiene.

Bilanţul de 77 de morţi este cel definitiv, cu excepţia cazului în care ar mai muri vreuna dintre persoanele rănite.

Printre persoanele ucise se află şi adolescenta de origine română Holst Karin Elena

Poliţia norvegiană anunţă că adolescenta de origine română Holst Karin Elena a fost ucisă în atacul comis pe 22 iulie pe insula Utoya.

Lista actualizată a numelor victimelor a fost publicată vineri la ora 18.00 (19.00, ora României) pe site-ul oficial al Poliţiei norvegiene, www.politi.no.

Pe listă figurează numele adolescentei Karin Elena Holst, născută pe 18.08.1995, precizând că aceasta a fost ucisă în atacul armat de pe insula Utoya.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici