Politician, aproape lovit de tren, în timpul unui discurs despre siguranţa feroviară - VIDEO

Senatorul Richard Blumenthal a fost cât pe ce să fie lovit de un tren, în New Haven, în timpul unei conferinţe de presă despre siguranţa feroviară.

257 afișări
Imaginea articolului Politician, aproape lovit de tren, în timpul unui discurs despre siguranţa feroviară - VIDEO

Politician, aproape lovit de tren, în timpul unui discurs despre siguranţa feroviară - VIDEO (Imagine: Captură video)

Politicianul stătea pe peron, după banda de siguranţă, în timpul unei conferinţe de presă a lui Ben Blake, primarul oraşului Milford, despre siguranţa feroviară, relatează BBC. În timp ce edilul vorbea cu jurnaliştii, un tren a trecut periculos de aproape de senatorul Blumenthal, deranjând o diagramă aflată în faţa acestuia. Conferinţa de presă fusese organizată după ce democratul a anunţat că a amendat Metro-North Railroad cu 552.000 de dolari, ca urmare a unor încălcări "ruşinoase" ale măsurilor de siguranţă.

Richard Blumenthal, 68 de ani, a fost Procuror General al statului Connecticut, din 1991, până în 2011, când a devenit senator al aceluiaşi stat, reprezentând Partidul Democrat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici