Poliţişti din New York, spitalizaţi după ce s-au plâns că milkshake-urile pe care le-au consumat aveau gust de înălbitor

  • Trei poliţişti din New York au fost internaţi în spital după ce au băut milkshake-uri de la un restaurant din Manhattan.
  • Ei cred că băuturile ar fi fost contaminate de înălbitor
  • Poliţiştii au simţit gustul ciudat, aşa că au mers la spital
858 afișări
Imaginea articolului Poliţişti din New York, spitalizaţi după ce s-au plâns că milkshake-urile pe care le-au consumat aveau gust de înălbitor

Poliţişti din New York, spitalizaţi după ce s-au plâns că milkshake-urile pe care le-au consumat aveau gust de înălbitor

Au vrut să bea un milkshake şi au ajuns la spital. Trei poliţişti din New York au fost spitalizaţi luni seară, după ce au consumat băuturi despre care cred că ar fi conţinut înălbitor, scrie New York Post.

Agenţii au simţit un gust ciudat când au consumat băuturile din locaţia lanţului de restaurante de pe Broadway. Ulterior, au fost duşi la Spitalul Bellevue, unde au fost anunţaţi că trebuie să rămână sub observaţie.

A fost lansată o anchetă la restaurantul respectiv. Anchetatorii au recuperat două dintre paharele pe care agenţii le-au aruncat. Unul dintre pahare era pe jumătate plin.

Un martor, John Goldman, în vârstă de 23 de ani, a spus că a fost surprins să vadă maşini de poliţie în faţa restaurantului, în cartierul care de obicei e „foarte liniştit“: „Poliţiştii se uitau prin coşurile de gunoi şi ne-am gândit că poate cineva a aruncat ceva acolo“.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici