Poliţiştii dintr-un oraş mexican, arestaţi în urma asasinării unui politician

Toţi membrii unităţii de poliţie din oraşul mexican Ocampo au fost arestaţi, fiind suspectaţi că ar fi implicaţi în asasinarea unui politician şi de legături cu grupări de crimă organizată, informează site-ul postului BBC News.

1190 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii dintr-un oraş mexican, arestaţi în urma asasinării unui politician

Poliţiştii dintr-un oraş mexican, arestaţi în urma asasinării unui politician

Fernando Angeles, 64 de ani, candidat la primăria oraşului, a fost împuşcat mortal de atacatori neidentificaţi până în acest moment.

După asasinarea lui Angeles, procurorii l-au acuzat pe secretarul pentru siguranţă publică din oraşul Ocampo că ar fi implicat în acest caz.

În momentul în care poliţia federală a sosit pentru a îl arestat pe secretar, membrii poliţiei locale s-au opus, astfel că agenţii federali au fost nevoiţi să revină cu întăriri pentru a aresta toţi poliţiştii şi pe şeful acestora.

Peste o sută de politicieni au fost ucişi în Mexic înainte de alegerile prezidenţiale, legislative şi locale care sunt programate să aibă loc pe data de 1 iulie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici