Poliţiştii francezi au descoperit cocaină într-o grădiniţă din Paris

Poliţiştii francezi au descoperit, marţi seara, cocaină şi aproape 300 de grame de răşină de cannabis, sub o scară dintr-o grădiniţă de la Paris, a anunţat miercuri o sursă apropiată anchetei, citate de AFP.

109 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii francezi au descoperit cocaină într-o grădiniţă din Paris

Poliţiştii francezi au descoperit cocaină într-o grădiniţă din Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţiştii au remarcat, în timp ce patrulau printr-un cartier defavorizat din estul capitalei franceze, că grilajul grădiniţei era deschis, deşi instituţia este închisă pentru vacanţa de vară.

Ei au văzut atunci "că drogurile erau depozitate sub o scară" din această grădiniţă, frecventată de copii cu vârste cuprinse între trei şi şase ani, potrivit sursei citate.

Puţin peste şapte grame de cocaină, 300 de grame de răşină de cannabis şi un cântar de precizie au fost confiscate. Ancheta a fost încredinţată comisariatului din cartier.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici