Polonia anunţă că nu va mai primi refugiaţi după atentatele de la Bruxelles

Polonia nu va mai accepta refugiaţi în cadrul sistemului de distribuire propus de Comisia Europeană, în contextul atentatelor de la Bruxelles, anunţă premierul Beata Szydlo, citată de ziarul Le Figaro.

46866 afișări
Imaginea articolului Polonia anunţă că nu va mai primi refugiaţi după atentatele de la Bruxelles

Polonia anunţă că nu va mai primi refugiaţi după atentatele de la Bruxelles

"După ce s-a întâmplat ieri la Bruxelles, nu mai este posibil să fim de acord cu acceptarea imigranţilor", a declarat Beata Szydlo pentru postul Superstacja.

Politicieni polonezi au cerut Guvernului, imediat după atentatele de la Paris, în noiembrie 2015, să nu mai participe la sistemul Uniunii Europene de relocare a imigranţilor.

Până acum, Guvernul conservator condus de Beata Szydlo era de acord că primească 7.000 de refugiaţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici