Pompier jefuit în timp ce stingea incendiul din Santa Cruz: I-au furat portofelul din autospecială

  • Un pompier a fost jefuit în timp ce se lupta cu flăcările incendiului din Santa Cruz.
  • Portofelul i-a fost furat din autospecială, iar contul bancar i-a fost golit.
  • Alte 5 persoane au fost arestate pentru că au jefuit casele oamenilor evacuaţi din cauza incendiului.
271 afișări
Imaginea articolului Pompier jefuit în timp ce stingea incendiul din Santa Cruz: I-au furat portofelul din autospecială

Sursă foto: edition.cnn.com

Un pompier a fost jefuit în timp ce se lupta cu incendiul din Santa Cruz, relatează CNN.

Bărbatul din California era la muncă şi se afla în mijlocul flăcărilor mistuitoare. În tot acest timp, portofelul i-a fost furat din autospecială, iar contul bancar i-a fost golit.

„Este un comportament absolut dezgustător. Sincer, chiar nu-mi pot da seama cum ar avea cineva tupeul să fure din autospeciala pompierilor, acei oameni care sunt gata să ne protejeze oricând. Pur şi simplu mă spulberă gândul acesta”, a declarat liderul Poliţiei din Santa Cruz, Chris Clark.

Autorităţile au declarat că situaţia este în curs de anchetare, iar incidentul face parte dintr-o serie de jafuri recente în Santa Cruz.

Jafuri în lanţ în timpul incendiului mistuitor din Santa Cruz

Cinci persoane au fost arestate pentru că au jefuit casele unor oameni evacuaţi din cauza incendiului din Santa Cruz: Jose Gandarilla, Susana Luna, Crystal Araujo, Sara Loretz şi Crystle Parstch-Lucchesi.

Suspecţii nu au putut fi contactaţi de CNN pentru comentarii şi nu se ştie dacă aceştia au avocaţi.

„Doar nişte nebuni se trezesc dimineaţa şi-şi spun <<Ştii ceva, azi o să jefuiesc oamenii care deja au trecut prin o mulţime de scene traumatizante>>”, a declarat şeriful Jim Hart, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă.

„În general, şi eu şi procurorul avem empatie nemăsurată pentru tot felul de oameni. Însă, pentru oamenii care merg şi jefuiesc propria comunitate, care oricum a trecut prin momente marcante şi traumatizante... pentru aceşti jefuitori nu am pic de empatie”, a adăugat şeriful.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici