Popularitatea lui Emmanuel Macron este stabilă, dar cea a premierului Jean Castex este în scădere

  • Popularitatea lui Emmanuel Macron este stabilă, la nivelul de 38%
  • Sondaj: 60% dintre cetăţeni sunt nemulţumiţi de politicile preşedintelui Franţei
  • Popularitatea premierului Jean Castex a scăzut cu 6% în ultima lună
158 afișări
Imaginea articolului Popularitatea lui Emmanuel Macron este stabilă, dar cea a premierului Jean Castex este în scădere

Popularitatea lui Emmanuel Macron este stabilă, dar cea a premierului Jean Castex este în scădere

Popularitatea preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, este stabilă, la nivelul de 38%, în timp ce a premierului Jean Castex este în scădere, conform unui sondaj de opinie realizat de Institutul Ifop pentru publicaţia Journal du Dimanche.

Potrivit sondajului, Emmanuel Macron se menţine la nivelul de 38% al opiniilor pozitive, în timp ce opiniile negative sunt la nivelul de 60%.

În schimb, popularitatea premierului Jean Castex a scăzut cu 6% în ultima lună, ajungând la nivelul de 39%. În urmă cu trei luni, Jean Castex avea o popularitate de 55%.

Potrivit sondajului, 52% dintre cetăţenii francezi sunt nemulţumiţi de politicile lui Jean Castex.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici