Popularitatea lui François Hollande continuă să scadă, ajungând la 20 la sută

Cota de popularitate a preşedintelui Franţei, François Hollande, a ajuns la nivelul de 20 la sută, după o scădere de două luni, conform unui sondaj efectuat de Institutul Ipsos, informează cotidianul Le Point.

295 afișări
Imaginea articolului Popularitatea lui François Hollande continuă să scadă, ajungând la 20 la sută

Popularitatea lui François Hollande continuă să scadă, ajungând la 20 la sută

Popularitatea lui Francois Hollande, care era de 29 la sută la sfârşitul lunii decembrie, este acum de 20 la sută, pe fondul criticilor privind starea economiei, creşterea şomajului şi situaţia securităţii.

Şi popularitatea premierului Manuel Valls este în scădere, fiind la 35 la sută, după ce fusese la 39 la sută.

"Nici anunţul privind un plan de urgenţă pentru crearea de locuri de muncă, nici remanierea ministerială nu i-au permis lui François Hollande să reia dinamica pozitivă a popularităţii", precizează Institutul Ipsos.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici