Popularitatea lui Macron scade la cel mai mic nivel din timpul mandatului său de preşedinte

Popularitatea preşedintelui francez Emmanuel Macron a atins cel mai scăzut scor din mandatul său, ajungând la 25%, se arată într-un sondaj publicat duminică de Ifop în Journal du Dimanche (JDD), relatează site-ul agenţiei Reuters.

626 afișări
Imaginea articolului Popularitatea lui Macron scade la cel mai mic nivel din timpul mandatului său de preşedinte

Popularitatea lui Macron scade la cel mai mic nivel din timpul mandatului său de preşedinte

Doar 25% din cei intervievaţi în luna noiembrie au răspuns că sunt mulţumiţi de preşedintele Emmanuel Macron, faţă de cei 29% care au răspuns afirmativ în luna octombrie. Sondajul a fost făcut pe un eşantion de 2.000 de persoane.

Decizia Guvernului lui Macron a mărit taxele de combustibil a atras criticile electoratului, în special în zona rurală.

Ministrul francez de Interne, Cristophe Castaner, a informat că aproximativ 288.000 de oameni au participat la protestul de sâmbătă în aproximativ 2.000 de locaţii diferite din ţară. Cel puţin 400 de persoane au fost rănite în timpul manifestaţiilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici