Poroşenko se va întâlni cu Hollande, Merkel şi Putin, pe 15 ianuarie

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, se va întâlni pe 15 ianuarie, la Astana (Kazahstan), cu omologii săi din Franţa şi Rusia, François Hollande şi Vladimir Putin, precum şi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pentru discuţii despre criza separatistă ucraineană.

189 afișări
Imaginea articolului Poroşenko se va întâlni cu Hollande, Merkel şi Putin, pe 15 ianuarie

Poroşenko se va întâlni cu Hollande, Merkel şi Putin, pe 15 ianuarie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Anul meu diplomatic începe în 15 ianuarie, cu o întrevedere la Astana", a declarat Poroşenko.

"Miniştrii de Externe au primit sarcina de a stabili ordinea de zi a întâlnirilor", a adăugat Poroşenko.

Liderii Ucrainei, Franţei, Germaniei şi Rusiei discută frecvent prin telefon în încercarea de a soluţiona conflictul separatist soldat cu cel puţin 4.700 de morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici