Portul Mariupol se redeschide, însă doar pentru navele din Rusia

  • Portul Mariupol se redeschide pentru navele din Rusia.
  • Recent, oraşul Mariupol a fost ocupat în totalitate de ruşi după ce ultimii apăratori ucraineni din uzina Azovstal s-au predat.
1009 afișări
Imaginea articolului Portul Mariupol se redeschide, însă doar pentru navele din Rusia

Prima navă va părăsi Mariupol după capturarea oraşului în următoarele zile, a anunţat un oficial pro-rus, potrivit Sky News. Declaraţia a fost făcută pentru agenţia rusească TASS.

Agenţia de ştiri a anunţat că oficialul a mai spus că nava va transporta aproximativ 3.000 de tone de metale la Rostov pe Don, în Rusia.

Anterior, Ministerul Apărării din Rusia a anunţat că portul Mariupol „funcţionează normal".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici