Poşete şi eşarfe Hermès, în valoare de 300.000 de euro, furate la Tokyo

Poşete şi eşarfe de mătase Hermès, în valoare de 300.000 de euro, au fost furate, vineri, din vitrina unui magazin de lux, dintr-un cartier rezidenţial aflat în centrul oraşului Tokyo.

279 afișări
Imaginea articolului Poşete şi eşarfe Hermès, în valoare de 300.000 de euro, furate la Tokyo

Poşete şi eşarfe Hermès, în valoare de 300.000 de euro, furate la Tokyo (Imagine: Wikipedia)

Potrivit sursei citate, 21 de poşete şi trei eşarfe de mătase au fost furate, vineri dimineaţă, din vitrina unui magazin Hermès dintr-un cartier rezidenţial din centrul oraşului Tokyo. Paguba este estimată la 40 de milioane de yeni (300.000 de euro), conform postului de televiziune NHK.

Vineri, în jurul orei 5.20 (joi 20.20 GMT), un şofer de taxi a alertat poliţia că o maşină a doborât oblonul metalic al unui magazin. Forţele de ordine au ajuns la faţa locului câteva minute mai târziu, dar nu au putut decât să constate dispariţia din vitrină a 21 de poşete şi a trei eşarfe de mătase.

Cel mai scump articol furat a fost o poşetă în valoare de 2,58 milioane de yeni (aproape 20.000 de euro).

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că două maşini s-au apropiat de magazin, iar una dintre ele a doborât oblonul metalic, care a fost apoi remorcat cu ajutorul unui cablu. Trei bărbaţi au furat obiectele din vitrină.

Pentru a prinde infractorii, poliţia va utiliza înregistrările surprinse pe camerele de supraveghere montate în cartier.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici