Postul CNN a difuzat o înregistrare a discuţiei Trump-Cohen privind un fost model Playboy | AUDIO

Postul CNN a difuzat o înregistrare a unei discuţii a lui Donald Trump cu avocatul său de atunci, Michael Cohen, privind cumpărarea drepturilor de publicare a poveştii unei foste starlete Playboy, care susţine că Trump a avut o relaţie extraconjugală cu ea în anul 2006.

1155 afișări
Imaginea articolului Postul CNN a difuzat o înregistrare a discuţiei Trump-Cohen privind un fost model Playboy | AUDIO

Postul CNN a difuzat o înregistrare a discuţiei Trump-Cohen privind un fost model Playboy | VIDEO

Înregistrarea, difuzată de CNN în cadrul emisiunii "Cuomo Prime Time", confirmă faptul că actualul preşedinte SUA a discutat cu avocatul său despre posibilitatea posibilitatea cumpărării drepturilor de publicare a poveştii unei foste starlete Playboy, Karen McDougal, care susţine că Trump a avut o relaţie extraconjugală cu ea.

Înainte de campania prezidenţială din 2016, fostul model Playboy a vândut drepturile de publicare a acestei poveşti către tabloidul National Enquirer, care este deţinut de un prieten al lui Trump.

Potrivit înregistrării, care datează din septembrie 2016, Cohen i-a spus lui Trump despre planul său de a înfiinţa o companie şi finanţarea achiziţiei drepturilor de la American Media, firma care deţine publicaţia National Enquirer.

În momentul în care subiectul finanţării revine în discuţie, Trump îl întrerupe pe Cohen întrebându-l: "Ce finanţare?". Când Cohen răspunde că "va trebui să plătim", Trump spune: "plăteşte cu bani lichizi", însă cum calitatea înregistrării este una slabă, nu se distinge clar dacă Trump sugerează ca ar trebui sau nu plătit cu bani lichizi.

Rudy Giuliani, avocatul liderului de la Casa Albă, a declarat că Trump nu a făcut nicio plată, adăugând că nu a fost comisă nicio infracţiune.

Înregistrarea, care a fost oferită postului CNN de avocatului lui Cohen, Lanny Davis, a fost făcută în septembrie 2016.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici