Pregătiri pentru un posibil război cu Rusia. Civilii din Ucraina învaţă să lupte şi să tragă cu arma

  • Total Resistence este o organizaţie ucraineană ce învaţă civilii să tragă cu arma în caz de război
  • În 2014, Rusia a atacat Ucraina, şi a anexat Crimeea, după un război în care am murit peste 13.000 de oameni
5443 afișări
Imaginea articolului Pregătiri pentru un posibil război cu Rusia. Civilii din Ucraina învaţă să lupte şi să tragă cu arma
Înarmaţi cu arme din lemn şi cuţite din cauciuc, civilii ucrainieni învaţă tehnici pentru a se putea apăra în cazul unei invazii a ruşilor. Organizaţia care pregăteşte oamenii ce vor să lupte cu vecinii lor, Total Resistance, a făcut ca sesiunile să fie frecvente şi accesibile tuturor.
 
Tensiunea dintre Moscova şi Kiev a crescut în ultimele săptămâni, iar Ucraina se teme de un nou episod sângeros. În 2014, Rusia a anexat Crimeea, într-un război care a ucis peste 13.000 de oameni.
 
De la Moscova, declaraţiile oficiale spun că nu există nicio intenţie de un nou conflict. Informaţii neoficiale afirmă însă că mai bine de 100.000 de soldaţi ruşi sunt aproape de graniţa cu Ucraina 
 
“Vrem ca ucrainienii să fie capabili să se apere singuri. Este dreptul lor”, a spus liderul organizaţiei Total Resistance, Andrei Rekun. Veterani de război au venit alături de el pentru a da o mână de ajutor la regimul de pregătire al civililor. Andrei Rekun subliniază că antrenamentul este doar pentru scopuri defensive.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici