Pregătiţi de Covid de ani de zile, acum au ocazia să fabrice vaccinul

  • O fabrică de vaccinuri s-a pregătit de aproape 10 ani pentru o criză medicală
  • Fabrica de vaccinuri ajută guvernele în situaţii de urgenţă
  • Partenerii fabricii sunt AstraZeneca şi Johnson&Johnson
10671 afișări
Imaginea articolului Pregătiţi de Covid de ani de zile, acum au ocazia să fabrice vaccinul

Pregătiţi de Covid de ani de zile

O fabrică de vaccinuri, Emergent BioSolutions şi client al unei bănci de investiţii americane, Wells Fargo, ajută guvernele să răspundă la situaţii de urgenţă când vine vorba de Covid-19. În urmă cu opt ani, compania se pregătea pentru o criză ca cea din prezent. Estimările arată că America va avea nevoie de sute de milioane de doze de vaccin. Emergent le face acum, înainte de a fi aprobate pentru utilizare. Partenerii companiei sunt AstraZeneca şi Johnsons&Johson. Hai să vezi cu ochii tăi ce se întâmplă într-o fabrică ce produce vaccinul anti-Covid.

Robert Kramer,  CEO Emergent BioSolutions a declarat: ”Scopul Guvernului american şi al Warp Speed este acela de a avea 300 de milioane de doze de vaccin Covid-19 disponibile la începutul anului 2021. Tot ceea ce am făcut timp de 20 de ani ne-a pregătit pentru ce se întâmplă astăzi.Realizarea unui vaccin durează în medie 5-8 ani. Căutăm să colapsăm semnificativ avel interval de timp.  Avem expertiza pentru a produce sute de milioane de doze. Vom face tot ceea ce trebuie pentru a scăpa de acest virus”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici