Premierul armean s-a întâlnit în aceaşi cameră în decurs de trei zile cu şeful CIA şi şeful spionajului rus

Şeful serviciului de spionaj rus s-a întâlnit cu premierul armean Nikol Pashinyan în această săptămână, la doar trei zile după ce directorul CIA, William Burns, a vizitat Erevanul pentru discuţii, a declarat guvernul armean.

9553 afișări
Imaginea articolului Premierul armean s-a întâlnit în aceaşi cameră în decurs de trei zile cu şeful CIA şi şeful spionajului rus

Premierul armean s-a întâlnit în aceaşi cameră în decurs de trei zile cu şeful CIA şi şeful spionajului rus

Serghei Narîşkin, directorul Serviciului de Informaţii Externe al Rusiei (SVR), s-a întâlnit cu Paşinyan pe 18 iulie în aceeaşi cameră în care Paşinyan l-a primit pe Burns pe 15 iulie, potrivit unor fotografii ale celor două întâlniri publicate de guvernul armean.

Declaraţiile Armeniei cu privire la cele două întâlniri au fost similare: au discutat despre relaţiile bilaterale, dar şi despre chestiuni de securitate internaţională şi regională, inclusiv în Caucazul de Sud, a precizat guvernul armean.

Agenţia rusă de ştiri de stat Sputnik l-a citat pe Narîşkin: "Vizita mea la Erevan nu are nicio legătură cu sosirea omologului american. Dar nu exclud ca vizita sa să fie, dimpotrivă, legată de a mea".

Armenia este un aliat al Rusiei, iar Moscova are trupe de menţinere a păcii în Nagorno-Karabah, o regiune din Azerbaidjan controlată de etnici armeni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici