Premierul britanic Theresa May afirmă că doreşte să rămână în fruntea Guvernului de la Londra şi după alegerile legislative din 2022

Theresa May a declarat ar dori să rămână în fruntea Guvernului Marii Britanii şi după următoarele alegeri legislative, programate în 2022, negând zvonurile că ar putea renunţa la funcţie după Brexit, informează agenţia de ştiri Reuters.

266 afișări
Imaginea articolului Premierul britanic Theresa May afirmă că doreşte să rămână în fruntea Guvernului de la Londra şi după alegerile legislative din 2022

Premierul britanic Theresa May afirmă că doreşte să rămână în fruntea Guvernului de la Londra şi după alegerile legislative din 2022

"Nu sunt o persoană care se dă uşor bătută", a declarat May, în timpul vizitei sale în Japonia, într-un interviu acordat postului ITV News.

Într-un interviu spearat pentru BBC, May a reiterat că are planuri să rămână în fruntea Guvernului de la Londra şi după Brexit.

"Da (...) sunt aici pe termen lung şi este crucial, ceea ce eu şi guvernul meu vom realiza nu este doar Brexit, ci vom aduce un viitor mai luminos pentru Regatul Unit", a adăugat premierul.

Autoritatea Theresei May a fost serios zdruncinată după ce, în urma alegerilor legislative anticipate, Partidul Conservator şi-a pierdut majoritatea fragilă de care se bucura în Parlament, iar rezultatul scrutinului nu indicat o susţinere consistentă din partea electoratului pentru strategia Guvernului May privind Brexit.

Următoarele alegeri legislative ar urma să aibă loc în 2022, la trei ani după data la care Marea Britanie ar urma să părăsească Uniunea Europeană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici