Premierul Finlandei, cel mai tânăr şef de stat din lume, s-a căsătorit

Premierul finlandez, Sanna Marin, a anunţat duminică că s-a căsătorit cu partenerul ei, fostul jucător de fotbal finlandez, Markus Räikkönen. Cei doi sunt împreună de 16 ani şi au împreună o fiică de 2 ani.

1276 afișări
Imaginea articolului Premierul Finlandei, cel mai tânăr şef de stat din lume, s-a căsătorit

Premierul Finlandei, cel mai tânăr şef de stat din lume, s-a căsătorit

Sanna Marin a postat pe contul său de Instagram o fotografie de la nuntă, alături de mesajul „dintre toţi oamenii din lume, tu eşti potrivit pentru mine”.

Guvernul finlandez a postat pe Twitter o fotografie de la nunta lui Marin cu Räikkönen, organizată la Kesäranta, reşedinţa oficială a premierului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eilen sanoimme toisillemme tahdon. Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan jakaa elämäni rakastamani ihmisen kanssa. Olemme nähneet ja kokeneet yhdessä paljon, jakaneet ilot ja surut, ja tukeneet toisiamme tyvenessä ja myrskyssä. Olemme eläneet yhdessä nuoruutemme, varttuneet aikuisiksi ja kasvaneet vanhemmiksi rakkaalle tyttärellemme. Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea. Kiitos, että olet vierelläni. Kuva: @minttusaarni

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin) on

Aug 2, 2020 at 4:16am PDT

La ceremonie au participat prietenii apropiaţi şi familia cuplului, potrivit The Associated Press.

Marin, 34 de ani, a fost cel mai tânăr şef de stat când a fost ales în decembrie 2019, deşi a fost depăşit de atunci de cancelarul austriac Sebastian Kurz, care împlineşte 34 de ani în această lună.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici