Premierul mongol, discuţii cu Musk despre investiţii şi cooperare în domeniul vehiculelor electrice

Prim-ministrul mongol L. Oyun-Erdene şi directorul general al Tesla, Elon Musk, au discutat, în cadrul unei întâlniri virtuale, despre potenţiale investiţii şi cooperare în sectorul vehiculelor electrice, se arată într-un comunicat emis în numele guvernului mongol, citat de Reuters.

465 afișări
Imaginea articolului Premierul mongol, discuţii cu Musk despre investiţii şi cooperare în domeniul vehiculelor electrice

Premierul mongol, discuţii cu Musk despre investiţii şi cooperare în domeniul vehiculelor electrice

Musk şi guvernul mongol au discutat despre o potenţială întreprindere comună de cercetare privind utilizarea elementelor de pământ rare şi a mineralelor pentru baterii, se arată în comunicatul citat.

Mongolia, ţară bogată în resurse, este înzestrată cu depozite extinse de minerale de pământ rare şi cupru, care sunt materiale esenţiale în lanţul de aprovizionare a vehiculelor electrice.

Ţara a început recent producţia la mina Oyu Tolgoi, unul dintre cele mai mari zăcăminte de cupru şi aur cunoscute din lume, care ar trebui să producă în cele din urmă peste 500.000 de tone de cupru pe an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici