Premierul Olandei îi avertizează pe britanici: Ieşirea Marii Britanii din UE este "o idee foarte proastă"

Ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană este "o idee foarte proastă", afirmă Mark Rutte, premierul Olandei, avertizându-i pe cetăţenii britanici că vor plăti un "preţ enorm" pentru Brexit, informează publicaţia EUObserver.

1840 afișări
Imaginea articolului Premierul Olandei îi avertizează pe britanici: Ieşirea Marii Britanii din UE este "o idee foarte proastă"

Premierul Olandei i-a avertizat pe britanici: Ieşirea Marii Britanii din UE este "o idee foarte proastă"

"Tocmai am spus la BBC: cu toţii urâm Brexit", a declarat Mark Rutte la summitul UE de la Bruxelles.

"Cred în continuare că Brexit este o idee foarte proastă; cetăţenii britanici vor plăti un preţ enorm pentru Brexit. Deci, vă rog, nu faceţi acest lucru! Dacă totuşi îl faceţi, atunci să ne asigurăm că va fi un Brexit cu daune la nivel minim", a adăugat Mark Rutte.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici