„Premoniţia” unei femei care a murit în avionul prăbuşit în Iran. Mesajul transmis soţului ei de la bordul aeronavei

O poveste impresionantă iese la iveală în urma prăbuşirii avionului ucrainean Boeing 737-800, cu 176 de oameni la bord, în Iran. Cu 20 de minute înainte de decolarea aeronavei, Sheyda Shadkhoo, o iraniancă stabilită în Canada, şi-a sunat soţul de la bordul avionului. Bărbatul crcede că soţia lui a avut o promoniţie, relatează CNN.

25340 afișări
Imaginea articolului „Premoniţia” unei femei care a murit în avionul prăbuşit în Iran. Mesajul transmis soţului ei de la bordul aeronavei

Sursă foto: CNN

Bărbatul a relatat că soţia lui era îngrijorată. Sheyda Shadkhoo, stabilită în Canada, se afla în Teheran pentru a-şi vizita mama. La finalul concediului s-a urcat la bordul avionului pentru întoarcerea în Canada, unde o aştepta soţul ei Hassan Shadkhoo, relatează CNN.

„Am vorbit cu ea cu 20 de minute înainte de decolarea avionului” a povestit bărbatul miercuri în Toronto subliniind că soţia lui era îngrijorată de tensiunile dintre Iran şi SUA după uciderea lui  Qasem Soleimani.

„A vrut să mă calmeze că nu va fi război acolo. I-am spus să nu se îngrijoreze. Nimic nu se va întâmpla”, i-a spus bărbatul. Apoi a închis telefonul şi s-a pregătit de decolare.

Bărbatul crede că soţia lui a avut o premoniţie că ceva rău se va întâmpla cu avionul. Înainte de a pleca din Iran, Sheyda a publicat pe Instagram un selfie în care îşi exprima temerile.

„Ştia ceva. Uitaţi-vă la faţa ei, la poezia scrisă” a relatat bărbatul cu lacrimi în ochi în faţa jurnaliştilor. 

”Plec... dar ce las în spatele meu mă sperie. În spatele meu, în spatele meu. Mi-e teamă pentru oamenii din spatele meu” , este poezia publicată de femeie pe contul de Instagram.

Acum Hassan spune că nu şi-a poate imagina cum va fi viaţa fără femeia care i-a fost alături în ultimii 10 ani.

Echipajul de la bordul avionului ucrainean, care s-a prăbuşit în Iran, nu a cerut ajutorul prin radio, însă a încercat să se întoarcă pe aeroport cu puţin timp înainte de a se prăbuşi, au informat investigatorii iranieni, relatează The Guardian. Aeronava s-a prăbuşit la scurt timp de la decolare din cauze unei probleme tehnice, se arată într-un raport iniţial publicat joi.

Investigatorii iranieni au mai informat că avionul Boeing 737-800 a luat foc înainte de a face contact cu solul. Toate cele 176 de persoane aflate la bordul avionului au murit. Anchetorii ucraineni vor să caute posibile resturi ale unei rachete ruseşti la locul prăbuşirii avionului Boeing 737-800 în Iran. Ucraina ia în considerare mai multe posibile cauze ale prăbuşirii, inclusiv un atac cu rachete, coliziune, explozie a motorului sau terorism.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici